Torna el mercat setmanal amb totes les mesures de seguretat

11/05/2020 | Comerç

Després de vuit setmanes, La Pobla de Montornès ha recuperat aquest dissabte, 9 de maig, el seu mercat setmanal i ho ha fet amb  les parades d’alimentació i productes frescos.

L’Ajuntament ha estat molt estricte amb les normes de seguretat i de distanciament social i s’han pres les mesures necessàries perquè el mercat se celebrés amb totes les garanties, per evitar riscos innecessaris. S’ha vetllat perquè les mesures s’hagin complert tant per part de les persones que hi han anat a comprar com entre els paradistes.

La plaça del Mercat, lloc on se celebra de forma habitual, és el suficientment ample com perquè les parades hagin guardat la imprescindible distància entre elles, i perquè l’aforament permès, de 100 persones, s’hagi complert mantenint el distanciament social necessari entre els clients.

Tant l’accés com la sortida s’ha fet per un punt concret controlat, atès que tot aquell que hi accedís a l’espai del mercat, delimitat per tanques. Pel que fa a les parades, cadascuna ha comptat amb una cinta de seguretat per mantenir la distància obligatòria entre el paradista i el client, atès que l’autoservei s’ha prohibit i són els marxants els únics que a partir d’ara podran tenir contacte amb els productes.

L’alcalde, Francesc, Larios i regidors de l’equip de Govern han estat a la plaça a primera hora del matí per controlar que la reobertura del mercat marxés bé i han agraït als poblencs la seva responsabilitat. “Crec que la major part de la ciutadania està conscienciada amb la situació que estem patint i demostren la seva responsabilitat. Poc a poc ens anem habituant a aquestes normes de seguretat que tots, sense excepció, hem de seguir i complir estrictament per aturar aquest virus”, ha afirmar Larios.