Mesures per donar suport a bars i restaurants

08/05/2020 | Comerç

A partir de l’11 de maig, quan s’iniciï la fase 1 de la desescalada, els bars i restaurants podran obrir les seves terrasses, tot i que amb un aforament reduït per mantenir les mesures de distanciament social.

Per aquest motiu i per intentar mitigar els efectes negatius d’una aturada de gairebé seixanta dies i una reobertura limitada, l’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha decidit aplicar una bonificació del 100 % en la taxa d’ocupació de via publica destinades a les terrasses d’aquests negocis.

A més a més, s’estudiarà cada cas i es valorarà la possibilitat d’ampliar l’espai disponible per a les terrasses per tenir la màxima ocupació possible mantenint el distanciament necessari entre clients i reobrir amb totes les garanties de seguretat.

 A aquesta possible ampliació de l’ocupació de via publica, també se li aplicarà la reducció del 100% de la taxa.