L’Ajuntament reparteix 57 targetes moneder a les famílies dels alumnes amb beques menjador

27/03/2020 | Social

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès va repartir el passat divendres 27 de març un total de 57 targetes moneder a les famílies dels alumnes amb beques menjador. Aquestes targetes moneder han de garantir l’accés a l’alimentació dels alumnes amb beca menjador. La Generalitat va transferir les targetes als consells comarcals i aquests les han fet arribar als respectius ajuntaments.

Les targetes es recarregaran automàticament mentre duri l’estat d’alarma i es podran utilitzar als establiments que acceptin el pagament amb VISA. El repartiment es va organitzar en tres torns per tal d’evitar aglomeracions i poder mantenir així les mesures preventives derivades de la situació d’excepcionalitat pel coronavirus COVID-19.

Aquí trobareu la informació i documentació relacionada amb les targetes de menjador escolars