Ajuntament de La Pobla de Montornès
 
AgendaTelèfons d'interèsBenvinguda de l'Alcalde

Benvinguda de l'Alcalde

Alcalde.pngDes de ja fa quatre anys que varem estrenar aquesta pàgina web, el meu propòsit al accedir a l'Alcaldia després d'una època d'obscurantisme, era i es que tota la informació municipal sigui accessible a tots els ciutadans, que alhora sigui tant un punt de consulta com un eina per agilitzar tràmits.

Va ésser l'any 2008 quan qualsevol veí va poder llegir un acta del Ple, o consultar les ordenances sense sortir de casa. Aquella primera època va durar molt poc arrel de la moció de Censura, i el temps sembla que es va parar en aquesta pagina web. Una pàgina concebuda com un eina, va acabant sent oblidada.

En aquest nou mandat que ara hem engegat en la segona meitat del any 2011, volem donar un nou impuls a aquesta web, millorar el disseny, actualitzar continguts i aconseguir que sigui realment una eina de consulta i gestió. Però com saben que les noves tecnologies no s'aturen mai, hem posat ja la nostre mirada en integrar aquesta web a les Xarxes socials, projecte que esperem estrenar de ben aviat.

 

Josep Maria Santamaria
Alcalde de La Pobla de Montornès

C/ Sant Antoni, 5 · 43761 La Pobla de Montornès · Tarragona · T. 977 64 80 12 · F. 977 64 81 65
disseny | programari